Научете всичко за осветителните тела

УНИКАЛНОТО РЪКОВОДСТВО ПО ОСВЕТЛИТЕЛНИТЕ ТРАКЕТИ
Ако търсите гъвкаво и практично решение за осветление за вашите висящи лампи и прожектори, попаднали сте на правилното място. Тук имаме чудесен избор на релсови осветителни тела и резервни части от марки като ANTIDARK и Halotech, така че гарантирано ще откриете релсовия път, който отговаря на вашите нужди. Релсовото осветление е лесен, практичен и гъвкав инструмент, който можете да използвате над масата за хранене, над гардероба, във всекидневната, в коридора - наистина, единственото ограничение е вашето въображение. С релсовата светлина се отървавате и от многото висящи навсякъде кабели - релсовата светлина прави кабелите ненужни. С релсовото осветление можете също така да решите къде да поставите и под какъв ъгъл да поставите висулките или спотовете си и можете непрекъснато да променяте посоката и позицията им според нуждите си, което ви дава възможност да добавите свой собствен уникален щрих към осветлението си. Но какво да правите, след като сте избрали подходящата релсова светлина? Как всъщност да я инсталирате? Ще намерите отговорите в тази статия, а след това сами ще станете сръчен(а) човек! Цялата ни селекция от осветление за пътеки можете да видите и тук
<hr><font size="+2">НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА 1-ФАЗНИТЕ ИЛИ 3-ФАЗНИТЕ РЕЛСИ</font>


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА 1-ФАЗНИТЕ ИЛИ 3-ФАЗНИТЕ РЕЛСИ

Може да е трудно да се реши дали да се използва 1- или 3-фазен път. Преди всичко трябва да вземете предвид къде ще използвате релсовия път. Ако релсовият път ще се използва в бизнеса ви, 3-фазният път може да бъде изгоден, тъй като има повече ватове и превключватели, така че можете да включвате, изключвате или намалявате яркостта на всяка светлина независимо. От друга страна, ако трябва да използвате вашия релсов път у дома, можете да използвате 1-фазен релсов път, който обикновено е с по-хубав дизайн и има само един проводник под напрежение, така че можете да регулирате интензивността на светлината на лампите само едновременно. Независимо дали сте избрали 1-фазен или 3-фазен релсов път, ви е гарантирано многофункционално и гъвкаво осветление.

Моля, обърнете внимание, че всички релсови светлини Bankamps, ANTIDARKs и Halotracks са 1-фазни, така че ако искате 3-фазна релсова светлина, моля, свържете се с нашето обслужване на клиенти.
<hr><font size="+2">DESIGNLINE-SYSTEM на ANTIDARK</font>


DESIGNLINE-SYSTEM на ANTIDARK

По-долу ще научите повече за системата за релси Designline на ANTIDARK, която е с високо качество, има много различни възможности за комбинация и по-тънък дизайн от обичайните релси с ширина 2,2 cm. С тези релси можете да премествате светлините според нуждите и да използвате релсата на различни места - от офиса до галерията или над масата за хранене у дома. Светлинните релси Designline на ANTIDARK се предлагат в черно или бяло с дължина 1 или 1,9 м, които могат да се използват самостоятелно или в комбинация с няколко релси, за да се създаде по-голяма гъвкавост при поставянето на вашите светлини. Всички резервни части Designline също се предлагат в черно или бяло, за да съответстват на цветовете на различните части.  

Намерете всички светлинни релси ANTIDARK тук


КАК ДА МОНТИРАТЕ СИСТЕМАТА DESIGNLINE TRACK


СТЪПКА 1

Първо започвате с монтирането на релсовата лампа Designline на тавана, където искате да има гъвкаво осветление, и я включвате в най-близкия контакт за лампа. Преди всичко се уверете, че разполагате и със стартер, който всяка релсова система Designline изисква за монтаж. Имайте предвид, че стартерът трябва да се постави в края на релсовия път, а не в средата.
СТАРТОВ ЕЛЕМЕНТ
CENTERSTART
СТЪПКА 2

На следващо място можете да изберете да комбинирате няколко песни заедно, като използвате няколко различни връзки. Например, можете да използвате Коннектор, който ви позволява да свържете няколко светлинни релси в една линия една с друга; или Т-Коннектор, който ви позволява да свържете три релси едновременно, за да образуват буквата "Т"; или Корнер, който можете да използвате, ако искате светлинните ви релси да образуват ъгъл. Който и конектор да изберете, ще можете да разпространявате светлината на по-голяма площ в различни посоки.
CONNECTOR
T-CONNECTOR
CORNER
СТЪПКА 3

След първите две стъпки можете да започнете да добавяте точния брой Дизайн Тръбски спотове, Дизайн Bell Spots или Дизайн Tube Pendants към вашето релсово осветление, за да отговаря на вашите нужди. Тук можете да комбинирате както спотовете, така и висулките точно както сметнете за подходящо и лесно и елегантно да променяте позициите им според нуждите и настроението си, за да създадете уникален и декоративен дизайнерски елемент, който може да бъде поставен навсякъде в дома ви.
СТЪПКА 4

Ако искате да добавите "обикновени" висулки към вашата система от релси, които не са пригодени за нея, използвайте Адаптер за висулки. След това сте готови да окачите висулките си на точно определеното разстояние и в желания брой на релсовия път - трябва обаче да имате предвид, че всяка висулка може да тежи максимум 5 kg. С помощта на релсовото осветление можете да имате няколко лампи една до друга, без да са необходими допълнителни кабели - доста интелигентно и практично.
СТЪПКА 5

Като приятен завършек на вашата релсова система можете да добавите пластмасов покрив върху релсовия път Designline, за да покриете дупките, в които не са поставени светлините, и да придадете по-изчистен вид. Релсовият капак също може лесно да бъде изрязан и персонализиран според вашите нужди.
НАЙДЕТЕ ВСИЧКИ СЪЩЕСТВУВАЩИ РЕЛСИ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА РЕЛСОВАТА СИСТЕМА DESIGNLINE ТУК

<hr><font size="+2">HALO TRACKs Светлинни пътеки</font>


HALO TRACKs Светлинни пътеки

По-долу можете да научите повече за системата за осветление на Halo Track, която представлява проста и интелигентна система, предоставяща също така множество гъвкави възможности за осветление. Светлинните релси Halo Tracks се предлагат в черно и бяло с дължина 1,2 или 2 метра, които можете да използвате самостоятелно или с няколко релси, за да разширите размера на зоната, която искате да осветите.  

Намерете всички светлинни релси Halo Tracks тук


КАК ДА МОНТИРАТЕ СИСТЕМАТА HALO TRACK

СТЪПКА 1

Първо, монтирайте релсовия път Halo Track на тавана и го включете в най-близкия електрически контакт. Пистата може да се скъсява, удължава и монтира просто с включените в комплекта винтове. Всички 230V висулки могат да се използват с релсови светлини Halo Track, при които могат да се използват и превключватели за димиране.

СТЪПКА 2

След това можете да изберете да свържете няколко релсови осветителни тела заедно, като използвате Т-образен елемент, който ви позволява да свържете три релсови тела наведнъж, за да образувате буквата Т; или като използвате система за сглобяване на релсови осветителни тела Halo Track. Тази система за сглобяване включва, наред с други неща, ъгълник 90° за Halo Track, който можете да използвате, за да съедините релсите си, за да образувате ъгъл. Тя включва и Ел-колектор, който можете да използвате, ако искате да свържете няколко релси в права линия, за да разширите осветлението върху по-голяма площ - например върху дълга маса за хранене или коридор. И накрая, но не на последно място, в комплекта има и флексен конектор за релсата Halo Track, който ви позволява да съедините две релси и да огънете съединението точно както искате. С тази система за съединяване получавате широк спектър от възможности за монтаж, така че да можете да адаптирате идеално осветлението си към вашия интериор и вашите нужди.

СТЪПКА 3

Като последна част от монтажа можете да свържете вашите прожектори или висящи лампи към релсата - а ако използвате обикновени висящи лампи, ще ви е необходим и Адаптер за висящи лампи, който е съвместим с всички 230V висящи лампи с максимално тегло 4 kg - адаптерът може да се използва и за повечето други лампи.
НАМЕРЕТЕ ВСИЧКИ ПОДХОДЯЩИ ЧАСТИ ЗА РЕЛСОВАТА СИСТЕМА HALO ТУК