Медни лампи

ЛАМПИ С МЕДНО ПОКРИТИЕ


Металните цветове станаха много модерни през последните години, а медните лампи, по-специално с червеникавите и земните си тонове, придобиха популярност сред датчаните. Медните лампи са изключително декоративни, а лъскавите повърхности носят сияйни и топли светлинни отражения из стаята, като се съчетават прекрасно с всички неутрални цветове както за вътрешна, така и за външна употреба. Предлагат се в много разновидности - както за елегантния и стилен дом, така и за по-рустикален декор. Медта се използва за много цели; било то за кабели, компютърни компоненти и проводници, тъй като металът е добър проводник на електричество и топлина. Освен това медта е приятен и мек метал за работа. Червеният цвят на метала се дължи на електронните съединения, които работят в медта. Накратко, тези електронни съединения по-лесно излъчват количеството енергия в естествената червена светлина, която се отразява обратно.Вероятно няма бюро, на което тази стилна и елегантна медна лампа да не изглежда добре. Настолната лампа 205 в черно и медно от Lampe Gras осигурява комфортна и директна светлина, която е приятна и за четене и писане. Благодарение на регулируемите рамена лампата може да се завърта и върти в много посоки, така че светлината да попада на точното място. 205 се предлага и с хромирана рамка.
Също така сред подовите лампи има елегантни модели, които са готови да придадат на интериора ви истинска елегантност. Лампата Minerva на Lindby използва индустриален вид в дизайна си и стои на статив, който наподобява нещо, към което бихте закрепили SLR фотоапарат. Това придава на лампата вълнуващ контраст, а елегантният параболичен абажур придава интерес и красота на красивата подова лампа.
Ако осветлението на тавана в дома ви се нуждае от елегантност и практичност, не можем да препоръчаме нищо друго освен емблематичната серия Joudy на Lindby. Прекрасната светлина за таван Joudy 4 е точково осветление, което разчупва стереотипа, че точковите осветителни тела са анонимни, малки източници на светлина на тавана. Lindby използва лъскав месинг, за да създаде четирите светлинни източника, които са зашеметяващо насочени както към гардеробите, така и из стаята, и наистина разнообразяват пространството.
За по-здрав и индустриален вид препоръчваме Julin от Lindby, който функционира като четири прожектора на две отделни релси, които се събират в един навес. Приличащите на архитектурни лампи прожектори използват елегантен черен дизайн, а във всеки прожектор вътрешната страна на абажура е облицована с метал с цвят на мед. Красивото таванно осветление е с висока степен на регулиране и осигурява едновременно практична и удобна светлина, тъй като всеки абажур може да се върти и регулира.
В света на стенните осветителни тела може да срещнете Карам от Arcchio, което е изключително минималистично и почти футуристично на външен вид. Едно-единствено парче огънат метал образува външния абажур, който предпазва и скрива вътрешността на лампата. Металът е оцветен в черно, но във вътрешността на извивката има набраздено парче метал с меден цвят, което отразява вградената LED пътека както нагоре, така и надолу по стената, на която лампата виси. Използвайте лампата във всекидневната, офиса или коридора, където тя със сигурност ще добави допълнително цветно петно.
Медните лампи, разбира се, са както декоративни, така и подходящи за външно осветление!
Този Rørhat от Light Point с красивия си и семпъл полукръг е идеален за поставяне в градинската леха или покрай алеята. Тя ви позволява да добавите имена или адреси под лампата и може да се използва и на входа на къщата. Rørhat се предлага и за монтиране директно на стената.
В Lampemesteren ще намерите голям избор от медни лампи за вашия дом или градина!