Боларди - лампи за вашата градина и алея!

След сякаш безкрайната зима, прекарана вкъщи, пролетта най-накрая настъпи и е време отново да излезем навън и да се погрижим за градините си. Може би е време да направим някои промени? Когато украсявате градината и алеята си, изборът на плочки и растения е един от най-важните, но тук, в Lampemesteren, смятаме, че най-важният избор от всички е каква лампа да използвате. Тази статия предлага някои вдъхновения за външното осветление.

Първо, нека опресним знанията си за някои термини! В нашия магазин ще откриете много думи, които означават едно и също нещо: боларда, стояща лампа и лампи за пътеки - т.е. лампи, които се поставят в земята. Дали искате да ги поставите в градината, на алеята или в градинската леха, зависи от вас.

Ако просто искате да разгледате нашата селекция от външни лампи, можете да го направите точно тук.

Или продължете да четете - може би просто ще се вдъхновите!

Боларда Toldbod 155 от Louis Poulsen

Боларда Toldbod 155 от Louis Poulsen

Изданието на лампата Toldbod с колчета е класическа външна лампа с известния дизайн на Toldbod. Първата лампа Toldbod - 290 - е проектирана от Louis Poulsen A/S през 1983 г., последвана от 155 през 2006 г. и 120 през 2009 г. Дизайнът е базиран на елипсовидния рефлектор на Poul Henningsen.

Външната лампа Toldbod би изглеждала невероятно покрай алея, но, честно казано, би могла да работи също толкова добре и сама в градинска леха. Колекцията Toldbod за външно приложение предлага и стенни лампи, така че лампите в градината ви могат да съвпадат с тези до входната ви врата.

Болардата Toldbod 155 се предлага в черно и алуминиево и би изглеждала невероятно във вашата градина или алея.

Разгледайте лампите точно тук.

Боларда Samson от David Super-Light

Боларда Samson от David Super-Light

David Super-Light A/S създава класически и прекрасни външни лампи. Те са проектирани и произведени в Дания и ни се доверете, когато казваме, че тези лампи могат да се справят с всякакви метеорологични условия. Има много модели, от които да избирате в зависимост от това какъв стил харесвате. Класическата Мини боларда на Самсон би подхождала на по-голямата част от алеите и градинските лехи, но една Майк, Томас или Феликс лампа може би е по-подходяща за вас.

Така или иначе, можете да разгледате всички наши лампи за открито от David Super-Light точно тук!

Стойка за куб от LIGHT-POINT

Стойка за куб от LIGHT-POINT

Cube е изключително популярна лампа, която се предлага в различни варианти, включително и за външна употреба! Този стълб от LIGHT-POINT е с добре познатия дизайн на Cube и е невероятно красива лампа, която осигурява отлично осветление. Болардата се предлага в черно, бяло и сребристо, както и във версия за стена, така че можете да съчетаете лампите си на открито с най-голяма лекота.

Cube е идеалното решение за модерни минималистични домакинства, където тънката и елегантна лампа наистина би блеснала, но това не означава, че лампата не е достатъчно универсална, за да се впише навсякъде другаде.

Разгледайте външните лампи Cube тук.

Rørhat от LIGHT-POINT

Rørhat от LIGHT-POINT

Друг пример за прекрасна външна лампа е Rørhat. Rørhat е още една лампа на LIGHT-POINT, но уникалното при този продукт е, че може да се използва както като стенна, така и като лампа за вграждане в земята - достатъчно е да закупите монтаж, създаден специално за лампата. Това ви гарантира, че можете да създадете класически и еднороден външен вид.

Rørhat предлага удобна, насочена надолу светлина и се предлага в куп различни версии в зависимост от това какъв стил ви харесва. Благодарение на кръглите си форми Rørhat е особено подходящ за по-стари градски къщи или дворове на селски имоти. Въпреки това ние наистина смятаме, че ще изглежда феноменално, независимо къде го поставите.

Eggy Pop от Cph Lighting

Eggy Pop от Cph Lighting

Искате нещо различно и малко щуро? Тогава външната лампа Eggy Pop определено е правилният избор за вас! Почти футуристичният вид на лампата спомогна за нейната популярност и тя вече не е рядка гледка в градините и лехите. Eggy Pop осигурява отлично осветление и може да бъде поставена самостоятелно или в група, в зависимост от собствените ви предпочитания. Това е забавно и уютно решение, което със сигурност ще предизвика разговори със съседите ви.

Намерете Eggy Pop тук.

Надяваме се, че в тази статия сте намерили вдъхновение за вашите градински лехи и алеи и че сте готови да подобрите външното си осветление тази пролет. След като лампите бъдат монтирани, остава само да седнете удобно и да се отпуснете с чаша хубава напитка по избор и да се любувате на новите си лампи.
Вижте алтернативни лампи за градината и алеята тук Наслаждавайте се!