Piffany Настолни лампи

Piffany Copenhagen са известни с дизайна на причудливата настолна лампа Mr. Wattson - забавен и оживен господин. Освен че носи радост и усмивка на устните, настолната лампа осигурява практична светлина, която може да се регулира до 120 градуса. Гъвкавото тяло може да се използва на различни места, например на перваза на прозореца или на масата. Вдъхновена от класическите ретро автомобили, главата на лампата се предлага в различни цветове.

Друга великолепна настолна лампа е настолната LED лампа Hipp. Нейното изражение е подобно на това на г-н Уотсън. Изчистената ретро визия се гради върху абажур с отличен цвят, докато тялото е изработено от дърво. Можете да регулирате светлината, така че да осветява всяка повърхност, която трябва да виждате, което я прави идеално подходяща за използване като настолна лампа на бюро.

Настолните лампи са добър пример за таланта на Пифани Копенхаген и за баланса между практичен и вълнуващ дизайн. Всеки продукт има своя индивидуалност и уникално изражение. Датската дизайнерска фирма се фокусира върху устойчивото производство, ограничавайки въздействието си върху околната среда, и поддържа висок стандарт на качество.
Покажи 24 от 24 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!