Външно осветление Louis Poulsen - запознайте се с него

Външни осветителни тела LOUIS POULSEN
От десетилетия Louis Poulsen е на върха по отношение на дизайна и живота и функцията на светлината. По-специално Louis Poulsen е известна с дългогодишното си сътрудничество с Poul Henningsen, който е проектирал безброй лампи в сътрудничество с Louis Poulsen. Той направи принципа на трите абажура световноизвестен и днес все още можете да откриете много от популярните лампи PH във вълнуващата и богата гама на Louis Poulsen. Прочетете нататък, за да научите повече за някои от лампите за външно осветление, които ще откриете при Louis Poulsen.PH външно осветление

PH външно осветление

Външните светлини PH, както и вътрешните, се състоят от три сенника, които разпространяват светлината, без да я заслепяват. В допълнение към чудесното осветление на алеята, вътрешния двор или градината получавате класически вид, който подхожда на всеки тип архитектура - от класическата еднофамилна къща до модерната вила от типа "фънкис".

Вижте PH външно осветление тук
AJ Garden

AJ Garden

Безпроблемният и стилен дизайн на лампата AJ е най-добре познат от хотел SAS Royal, където първоначално е бил част от цялостна дизайнерска концепция на Арне Якобсен. Серията се предлага и за външна употреба, като излъчва мека разсеяна светлина пред вашата фасада, по алеята или в градината.

Вижте външното осветление на AJ тук
Toldbod

Toldbod

Популярните лампи Tolbod, разбира се, се предлагат и като външни стенни лампи. По-големи от тези за вътрешно осветление, но със същата визия. Перфектни са до входната врата, на терасата и до външната кухня и барбекюто.

Вижте лампите Toldbod тук
Flindt

Flindt

В последно време Flindt се превърна в хит както на закрито, така и на открито. Кръглата форма на лампата е идеална за разчупване на острия израз на вилата Фанкис. Стенната лампа е проектирана от Кристиан Флиндт и спечели наградата "Лампа на годината" на наградите за дизайн през 2019 г.

Вижте лампите на Flindt тук
Bysted Garden

Bysted Garden

Мечтаейки да създаде стълб, който да е красив не само сам по себе си, но и да украсява околността, Петер Бистед създава тази лампа през 1975 г. Външната лампа има кръгъл симетричен дизайн с четири пръстена, които отразяват светлината надолу, създавайки пръстени и шарки около лампата.

Вижте градинските лампи на Bysted тук
Skot

Skot

Лампата Skot е стар познайник, проектирана от Лауриц Кнудсен в началото на 1900 г. Първоначално предназначението на лампата е било за по-големи лодки и морската индустрия, където формата и външният ѝ вид са абсолютно перфектни. Оттогава насам лампата е широко използвана в други контексти и често ще я видите на полустената покрай пътя, в работилницата и не на последно място - на къщата както около, така и до входната врата.

Se Skot lamperne her
Albertslund

Albertslund

Вероятно сте виждали стенни лампи по улиците на Албертслунд. Често ще ги видите поставени до обществени сгради, музеи и други подобни. Външното осветление е проектирано от Йенс Мьолер-Йенсен през 1963 г. за жилищен район в Албертслунд. Стенната лампа има минималистичен вид с нотка на ретро - стенна лампа, която подхожда както на градската къща, така и на лятната вила и на входа на магазина.

Вижте лампата за Албертслунд тук
Nyhavn

Nyhavn

Лампата Nyhavn е проектирана от Alfred Homann и Ole V. Кьор. Kjær. Широкият абажур на лампата осигурява низходяща, удобна и широкообхватна светлина. Вътрешността на абажура е матово бяло лакирана, за да отразява мека и равномерна светлина за вашата външна среда.

Вижте лампите Nyhavn тук

Луис Поулсен Външни лампи през вековете

През годините Луис Поулсен е създал няколко външни лампи. Ако разполагате с външна светлина, която не е включена в списъка тук, винаги можете да се свържете с нашата служба за обслужване на клиенти. Някои от по-старите модели все още са в асортимента, докато други са спрени от производство. Ако се нуждаете от резервна част, това често е възможност - и ние с удоволствие ще ви помогнем, доколкото е възможно.


LOUIS POULSEN OUTDOOR LIGHTS


PH Wall - класика в дизайна


PH Wall е може би едно от най-емблематичните външни стенни осветителни тела. PH Wall Copper е изработен от необработена мед, което означава, че с течение на времето ще придобие красива патина. Този процес може вече да е в ход, когато получите продукта.

Открити лампи PH


От Poul Henningsen и Louis Poulsen днес ще намерите 3 открити лампи PH. Емблематичната PH Wall в меден цвят, както и стилната и класическа PH 3-2½ Wall Black, която се предлага и като стълб.
Дизайнът на системата с три абажура насочва по-голямата част от светлината надолу. Външните лампи PH са бели от вътрешната страна за разсеяна и приятна светлина.

Надзорни стенни осветителни тела PH - изберете подходящото за вашата къща


Ако искате да окачите на открито осветителни тела PH, изберете това, което най-добре подхожда на екстериора на вашата къща. Черният цвят е сигурният избор и се съчетава добре с чисти тухлени цветове като бяло или сиво. Ако живеете в класическа тухлена къща с червени или кафеникави тухли, медната стенна лампа ще изглежда чудесно с топлите нюанси на къщата.

Външни осветителни тела PH - разположение


Разположението на осветителните тела PH зависи изцяло от вкуса и от това как изглежда къщата от всички страни. Класиката е да окачите една до входната врата. Някои хора избират да ги пуснат по целия път около къщата, а други ги поставят на терасата. Болардите PH са идеални за алеи, пътеки или като допълнително осветление на терасата.