Ingo Maurer Настолни лампи

От средата на 60-те години на миналия век Инго Маурер създава необикновени лампи, страхотно осветление и мебели с въображение. Екипът на Инго, както и външни дизайнери, са отговорни за тези прекрасни творения.

Настолните лампи на Ingo Maurer са като бонбони за сетивата и ни карат да се отнасяме към осветлението по нов начин. Вземете например палавите братя Knot, очарователната Birdie's Busch и нейния нахален братовчед BiBiBiBi.

Инго Маурер създава уникални настолни лампи за тези, които искат осветление със сила, дух и явна воля да се отличава от обичайното.

Естетиката е в центъра на вниманието и през годините Ingo Maurer работи в тясно сътрудничество с фотографите, които правят снимки на лампите, показвайки, че и най-малките детайли не са оставени на случайността.

За нас е изключително удоволствие да предлагаме тези вълнуващи лампи от Ingo Maurer в нашия уеб магазин и с нетърпение очакваме да ги представим на още повече клиенти.
Покажи 22 от 22 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!