Coolicon Висящи лампи

Абажурът Coolicon е произведен за първи път в Лондон през 1933 г. - същата година, в която е създадена известната карта на метрото, за да се направи преглед на обширната мрежа на метрото. Общата история и появата на висящата лампа в лондонското метро вдъхновиха Coolicon Lighting да създаде Underground версия на индустриалната лампа с известната карта на метрото, отпечатана от вътрешната страна на абажура.

Висящата лампа от Coolicon Lighting създава прекрасно сияние над масата за хранене или предпочитаното работно място в офиса или кухнята. Класическите метални абажури придават на минималистичния ви интериор индивидуален привкус и служат като цветен контраст на белите стени. с цветова палитра, която обхваща наследството на лампата и съвременните тенденции, абажурът на Coolicon постига хармоничен израз под формата на лампа, която е едновременно класическа и модерна. Намерете идеалния цвят за вашия интериор по-долу, където лампата се предлага в два различни размера.

Прочетете за това как се произвежда Coolicon тук!
Покажи 36 от 48 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!