Mater Аксесоари за дома

Mater не просто произвежда необикновени лампи. Марката създава и елегантни и устойчиви аксесоари за дома. Намерете високата табуретка и ниската табуретка Mater, както и масичката Mater Bowl и огледалото Sophie тук. Широкото използване на алтернативни, екологични материали прави Mater пионер в областта и придава на всеки продукт уникален и характерен за Mater вид. Всички мебели Mater са с уникално високо качество и всеки елемент гарантирано ще изпълнява практическа и естетическа функция във вашия интериор години наред.

Открийте уникалните аксесоари за дома на Mater по-долу. Сигурни сме, че скоро ще откриете нещо, без което няма да можете да живеете.
High Стол H69 Soaped Дъб - Mater
Очаква се в: 4 - 6 дни
High Стол H74 Soaped Дъб - Mater
Очаква се в: 4 - 6 дни
Low Стол H47 Soaped Дъб - Mater
Очаква се в: 4 - 6 дни
Покажи 36 от 43 продукти

Маси Mater


Изключителният дизайн на масата Bowl Table от Mater е изработен с етични производствени методи и екологични материали, като рециклиран алуминий, кръгови материали, които са комбинация от рециклирани черупки от кафе, дървени отпадъци и промишлени пластмасови отпадъци, и отговорно добита дървесина от манго и друга дървесина, сертифицирана от FSC. Спокойно можем да кажем, че Mater оправдава амбицията си да защитава "Майката Земя", която е вдъхновила и името им. Естествените материали могат леко да се различават на външен вид, тъй като са остатъчни материали, поради което една маса за купа Mater е напълно уникална по своята форма и изражение.  

Дизайнът на Bowl Waste Edition може да се разглобява, така че различните материали да се използват отново, което улеснява, ако един ден разглобите своята купа. Изисканите маси Mater имат стилен и уникален дизайн, който може да бъде поставен навсякъде и във всички интериорни стилове - от модерен до класически или минималистичен. Масичките Mater се предлагат от различни материали, но също така и с различни размери, както по диаметър, така и по височина, така че можете да получите точно тази масичка, която отговаря на вашите нужди. Тук можете да поставите една масичка самостоятелно или заедно с други, за предпочитане в различни нюанси и размери, където можете да ги използвате като нощни шкафчета, масички за кафе или странични масички - само вашето въображение определя границите.

Столове Mater


В Mater са приели предизвикателството и са създали изключително елегантна и необикновена серия бар столове, които са едновременно красиви за сядане и за гледане. Столовете са изработени от сертифицирана от FSC дъбова дървесина с различни лакове и се предлагат със седалка от рециклиран полиестер в красиви цветове или от изискана кожа. Столовете се предлагат и в различни височини, така че можете да намерите стола, който отговаря на вашите нужди. Можете да поставите столовете до бара или кухненския остров; в коридора или във всекидневната, където могат да стоят дълги години, където със сигурност ще привличат погледите благодарение на стилния си и непреходен дизайн. Можете да използвате столовете и за по-търговска употреба, където те ще бъдат изключително естетичен и издръжлив елемент.  

Mater Design


В допълнение към гореспоменатите продукти, Mater, разбира се, е произвела и няколко уникални дизайна, всички от които са създадени въз основа на етичния принцип за отговорно производство от висококачествени материали, което означава, че можете да ги имате в продължение на много години. Един от тях е Sophia Mirror - уникална и елегантна серия огледала, която красиво съчетава изящна кожа с мангово дърво, създавайки стилен и винтидж вид, който може да бъде интегриран в модерни, минималистични или традиционни стилове на интериорния дизайн. С огледалото Sophia получавате практично огледало, както и изключително оригинален и декоративен елемент за вашия интериорен дизайн. Без значение кой дизайн на Mater ще изберете за своя дом или работно място, ви гарантираме необикновен, висококачествен дизайн с устойчивост.  

Вижте също всички красиви лампи от Mater тук
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!