NINE Аксесоари за дома

Открийте фината красота и функционалната изтънченост на продуктите за дома от NINE. Колекцията от продукти на NINE, предлагаща красиво изработени декантери и стъклени съдове, скулптурни вази, малки мебели и стилни системи за рафтове, може да преобрази всеки дом. Дизайнерите и занаятчиите от цял свят, които стоят зад тези продукти, са създали колекция, която съчетава качествени продукти с модерна и непреходна естетика. Всяко изделие е създадено с грижа и внимание към детайла, за да внесе усещане за изключителна елегантност във всеки дом.

Вижте също лампи от NINE тук!
Tee Side Table Round Natural - NINE
В наличност сега
Inline Wall Shelving Small H90 3 Shelves - NINE
RRP BGN 634,00
В наличност сега
Inline Wall Shelving Large H90 3 Shelves - NINE
RRP BGN 888,00
Очаква се в: 4 - 6 дни
Bolt Shelving 1000 3 Shelves Grey - NINE
Очаква се в: 4 - 6 дни
Inline Floor Shelving 3 Shelves Natural - NINE
RRP BGN 2 209,00
Очаква се в: 4 - 6 дни
Bolt Shelving 1000 2 Shelves Grey - NINE
Очаква се в: 4 - 6 дни
Bolt Shelving 1000 2 Shelves Black Anthracite - NINE
Отново в наличност на: 26-01-2024
Bolt Shelving 2000 2 Shelves Grey - NINE
Очаква се в: 4 - 6 дни
Bolt Shelving 2000 2 Shelves White - NINE
Очаква се в: 4 - 6 дни
Покажи 30 от 30 продукти

Разнообразие на функции и форми

Независимо дали искате да подобрите начина си на хранене с декантерите и чашите на NINE, да добавите нотка на красота с вазите им или да създадете по-функционално и стилно пространство с малките мебели и рафтове, NINE предлага идеалните продукти, които да отговорят на вашите нужди. Техните продукти са проектирани така, че да се интегрират красиво във всеки интериор и да добавят уникално докосване на лукс към всяко пространство.

Техните продукти за дома са синоним на непреходна елегантност и функционална изтънченост, а колекцията им включва широка гама от продукти, предназначени да превърнат дома ви в оазис на стил и комфорт.

Ексклузивен дизайн от цял свят

Продуктите на NINE са създадени от екип от квалифицирани дизайнери и занаятчии от цял свят. Това разнообразно сътрудничество създава най-добрата комбинация от майсторство и модерна естетика. Всеки елемент е внимателно изработен с грижа и внимание към детайла, създавайки усещане за изключителност и изключителен дизайн.

Какъвто и да е вашият стил на интериорен дизайн или нужда, ще откриете, че продуктите на NINE са многофункционални и с красив дизайн. От елегантните декантери и чаши, които подобряват преживяването ви по време на хранене, през скулптурните вази, които придават артистичен вид на дома ви, до малките мебели и рафтове, които осигуряват функционалност със стил - NINE има по нещо за всеки вкус и пространство.
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!