Anglepoise Висящи лампи

Всичко започва с настолната лампа Оригинал 1227 преди около 80 години. Тя е разработена въз основа на концепцията за новоизобретената пружина, която е в състояние да стабилизира люлеещо се рамо, но да запази позицията му. Anglepoise продължи да развива своя асортимент, който включва Оригинална лампа 1227 за окачване, наред с други. Висящата лампа има елегантния абажур на оригиналната настолна лампа, но е получила модерно подобрение под формата на черно лакиране. Това придава на лампата изключителна изразителност, която е допълнена с черен текстилен кабел.

Простата висяща лампа хвърля комфортна светлина над масата за кафе или трапезария, а също така е практична работна лампа, когато е поставена над работно място в кухнята. Изберете от три различни размера, които могат да се използват самостоятелно, по двойки или в групи с различна големина.
Original 1227 Midi Wide Висяща Лампа Месинг Ink Синьо - Anglepoise
RRP BGN 530,00
Отново в наличност на: 05-02-2024
Original 1227 Висяща Лампа Jet Черно - Anglepoise
RRP BGN 225,00
Очаква се в: 10 - 14 дни
Покажи 12 от 12 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!